Over den Band of Mates

Welkom op bandofmates.be, dé site voor alles omtrent Band of Mates. Nu vraagt u zich waarschijnlijk wel af, wat is dat toch diejen BoM? Hier even een korte geschiedenis over onze vereniging.

Band of Mates startte in 2004 als Feitelijke vereniging uit een groep vrienden. Als toenmalige groep frequente LAN-party bezoekers zat al langer het idee van een eigen LAN in ons hoofd. Na een lange zoektocht hadden we een geschikte zaal gevonden, namelijk GC Colomba te Kortenberg, maar om deze te kunnen huren moesten we een vereniging zijn aangesloten bij de verenigingsraad Kortenberg. Enkele administratieve werken later, was de officiële opstart van Band of Mates een feit.

2007 zou de intrede betekenen van 2 nieuwe onderdelen van Band of Mates.
4 Leden werden actief in het mountainbiken, en hieruit onstond MTB BoM. Via het forum wordt afgesproken welke toertochten er gereden worden voor de komende weekends, en ook een bespreking van deze activiteiten volgt.
In augustus 2007 slaat ook de motorgekte in bij BoM. Vlak na BoMLAN 6 koopt Alexander een motor, en dit virus slaat ook meteen over bij Jeroen die twee weken later ook een stalen ros in zijn stal plaatst. In mei 2008 kan Christophe zich ook niet meer bedwingen, en het derde lid van MTC BoM is een feit.

Buiten deze serieuze zaken is Band of Mates uiteraard ook nog steeds gewoon die toffe vriendengroep zoals ze jaren geleden begonnen is. Nog steeds gaat BoM regelmatig samen op activiteiten zoals restaurantbezoeken, adventure weekend, skivakantie, karting, zomervakantie, etc...
Een echte bende maten, die zowel de losse als de gespannen boog nog steeds met de glimlach hanteert!